Αρχική | Εγγραφή | Περιεχόμενα | Επικοινωνία
Συνταγές Μαγειρικής - Συνταγές - Διατροφή - Χημεία Τροφίμων - Τεχνολογία Τροφίμων - Ποιότητα Τροφίμων - Ασφάλεια Τροφίμων - Πιάτα - fooddaily.gr
Αρχική > Λαχανικά > Σταμναγκάθι βραστό  
Σταμναγκάθι βραστό
Από: Ελένη Στεφάνου
Συστατικά:

1 κιλό σταμναγκάθι
χυμό λεμονιού
παρθένο ελαιόλαδο
λίγο αλάτι

Μερίδες: 4-6
Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε νερό και μόλις βράσει ρίχνουμε λίγο αλάτι και το φρεσκοπλυμένο σταγμαγκάθι.

Βράζουμε για μόλις 8-10 λεπτά σουρώνουμε και σερβίρουμε στο πιάτο μας τα χόρτα.

Περιχύνουμε με μπόλικο χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο και συνοδεύουμε  ψαρικά ή κρεατικά.

Σημείωση: Φροντίζουμε να μην είναι πάρα πολύ το νερό που θα βράσουμε τα χόρτα για να μην χάσουν το υπέροχο χρώμα τους.

 

Φωτογραφίες Συνταγής:
Βαθμολογία:
                   
+ Προσθήκη στις Αγαπημένες μου Συνταγές
Fooddaily.gr @ Facebook
Fooddaily.gr @ Pinterest
Follow Me on Pinterest
Fooddaily.gr @ Twitter
Fooddaily.gr @ Youtube
Fooddaily.gr @ Youtube